Royal Confection

Shërbimet

C'fare prodhojme ne fabriken tone?

Fokusi i kompanise sone eshte prodhimi i veshjeve profesionale.. Artikujt e prodhuar kane qene dhe jane kryesisht tendera Ministerial: Ministrine e Shendetesise Italiane, Ministrine e Brendshme Italiane, Ministrine e Transportit dhe Ministrine e Arsimit ne bashkepunim me kompanite Italiane te prodhimit te veshjeve.Ne sektorin privat me Hotelerite, Shkollat Katolike ne Itali dhe Shqiperi (Shkoder) etj.

Kryesisht me disa nga artikujt e meposhtme:

  • Xhaketa (Ndihmen e I-re Itali)
  • Pantallona (Ndihmen e I-re ne Itali, Spitalet Italiane)
  • Jelek pune( per vullnetaret e Kryqit te Kuq ne Austri dhe Itali, Pansa)
  • Polo (Guardia di Finanza, Shkollat Katolike ne Shkoder).
  • Uniforma Anticovid (Itali per Pronto Socorso Itali).
  • Uniforma Shkolle (Itali dhe Shqiperi).
  • Uniforma Spitalore (Itali dhe Shqiperi).

  • Carcafe, peshqira per spitalet ne Itali si edhe per qendra fizioterapie ne Itali.
  • Produketet e sipercituara jane punuar per: Guardia di Finanzia, Health Service in Italy, Sherbimin Rrugor, Uniforma per policine lokale dhe qendrore ne Itali.
  • Uniforma pune per zjarrefikesit Gjermane dhe Italiane duke ofruar gjithe ciklin e plote te prodhimit, copen, prerjen, qepjen, hekurosjen, stampimin, paketimin dhe transportin e produktit .

Ne kemi prodhuar për Brande të njohura në Bashkimin Evropian.

Në periudha të ndryshme kemi punuar edhe këto produkte: këmisha sportive, bluza me mëngë, bluza, xhupa, gjysëm zip, zip të plotë, kostume sportive, tanga, uniforma infermiere, uniforma shkollore, produkte tekstili për hotele, brekë, funde për fëmijë, funde për të rriturit, kanarinat, pantallonat e shkurtra, pantallonat gjysmë klasike, xhinse për fëmijë, maska anti Covid etj. Italy (Balduci, Catapano Group, Ducati Intimmissimo, Intimmammi, Nottingham. We have created various works by the famous Italian designer Marco Bologna, Serggio Taschini.

C'farë prodhojmë në fabrikën tonë?

Ofrojme cilesi, korrektesi dhe shpejtesi, transport. Varet nga kërkesa e një klienti, por kompania jonë ofron, copen, prerje, qepje te produkteve, hekurosje, produkte të personalizuara, stampim, qendisje, paketim, transport me mjetet e "Royal Confection" (në rastet e mareveshjes kur kërkohet te kryhet nga partneret qe porosisin produkte ) .

WhatsApp chat