Royal Confection

Na Kontaktoni

Vendndodhja e kësaj kompanie është në veri të Shqipërisë, qyteti Lezhe. Aeroporti kombëtar është 40 km larg, 60 km larg nga porti kombëtar i Durrësit dhe gjithashtu nga Mali i Zi 45 km.

Na Kontaktoni

Address

Superstrada Lezhe-Tirane, Kryqezimi Spiten,Lezhe, Albania, 150 mt nga autostrada, kodi postar 4501,

Mobile: 00 355 67 37 88 955
Email: [email protected]
[email protected]

Offical e-mail: 
[email protected]

    WhatsApp chat