Fokusi i kompanise sone eshte prodhimi i veshjeve profesionale.

– Xhaketa, Pantallona dhe Jelek pune
– Uniforma shkolle dhe Spitalore

– Uniforma Anticovid

C'fare prodhojme ne fabriken tone?

Artikujt e prodhuar kane qene dhe jane kryesisht tendera Ministerial: Ministrine e Shendetesise Italiane, Ministrine e Brendshme Italiane, Ministrine e Transportit dhe Ministrine e Arsimit ne bashkepunim me kompanite Italiane te prodhimit te veshjeve.

 Ne kemi prodhuar për Brande të njohura në Bashkimin Evropian.

Italia (Balduci, Gruppo Catapano, Ducati Intimmissimo, Intimmammi, Nottingham. Abbiamo realizzato varie opere del famoso stilista italiano Marco Bologna, Serggio Taschini.

Produktet qe ofron kompania jone!

Varet nga kërkesa e një klienti, por kompania jonë ofron, copen, prerje, qepje te produkteve, hekurosje, produkte të personalizuara, stampim, qendisje, paketim, transport me mjetet e "Royal Confection" (në rastet e mareveshjes kur kërkohet te kryhet nga partneret qe porosisin produkte ) .

Shërbimet Tona

Fokusi i kompanise sone eshte prodhimi i veshjeve profesionale. Artikujt e prodhuar kane qene dhe jane kryesisht tendera Ministerial: Ministrine e Shendetesise Italiane, Ministrine e Brendshme Italiane, Ministrine e Transportit dhe Ministrine e Arsimit ne bashkepunim me kompanite Italiane te prodhimit te veshjeve.Ne sektorin privat me Hotelerite, Shkollat Katolike ne Itali dhe Shqiperi (Shkoder) etj. Kryesisht me disa nga artikujt e meposhtme

 • Xhaketa (Ndihmen e I-re Itali)
 • Pantallona (Ndihmen e I-re ne Itali, Spitalet Italiane)
 • Jelek pune( per vullnetaret e Kryqit te Kuq ne Austri dhe Itali, Pansa)
 • Polo (Guardia di Finanza, Shkollat Katolike ne Shkoder)
 • Uniforma Anticovid (Itali per Pronto Socorso Itali).
 • Uniforma Shkolle (Itali dhe Shqiperi).
 • Uniforma Spitalore (Itali dhe Shqiperi).
 • Carcafe, peshqira per spitalet ne Itali si edhe per qendra fizioterapie ne Itali.
 • Produketet e sipercituara jane punuar per: Guardia di Finanzia, Health Service in Italy, Sherbimin Rrugor, Uniforma per policine lokale dhe qendrore ne Itali.
 • Uniforma pune per zjarrefikesit Gjermane dhe Italiane duke ofruar gjithe ciklin e plote te prodhimit, copen, prerjen, qepjen, hekurosjen, stampimin, paketimin dhe transportin e produktit .

Lezhë - Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj dhe Drejtorja e Përgjithshme e Tatimeve Delina Ibrahimaj në turin e komunikimeve të drejtpërdrejta

Në disa biznese të zonës, ku punonjësit janë përfitues të Paketës së e Zgjeruar 40,000 lekë, bazuar në ndryshimet e fundit që miratoi qeveria dhe për të apeluar që subjektet me afat deri në 5 qershor të aplikojë për punonjësit, të cilët ende s’kanë marrë dot mbështetjen financiare. Deri tani 87% e subjekteve të parashikuara kanë aplikuar pranë Administratës Tatimore Ftojmë të gjithë bizneset të aplikojnë deri në datë 5 Qershor për të siguruar mbështetje për punonjësit e tyre në llogarinë e deklarimit elektronike në e-Filing,

Na Gjeni Në Instagram
@royal_confection_workwear

Na kontaktoni duke plotesuar formen e kontaktit

  Adresa

  Superstrada Lezhe-Tirane, Kryqezimi Spiten,Lezhe, Albania, 150 mt nga autostrada, kodi postar 4501.

  Mobile: 00 355 67 37 88 955
  Email: [email protected]
  [email protected]

  Offical e-mail: 
  [email protected]

  WhatsApp chat